Gradsko Odjeljenje za društvene djelatnosti ažurira evidenciju nevladinih organizacija i udruženja građana sa sjedištem na području Grada Bijeljina, s ciljem utvrđivanja tačnog broja registrovanih i aktivnih udruženja, odnosno, unapređenja saradnje sa nevladinim sektorom u Gradu Bijeljina.

– Pozivamo nevladine organizacije i udruženja građana, koja imaju sjedište na području Grada Bijeljina, da Odjeljenju za društvene djelatnosti Gradske uprave Grada Bijeljina dostave popunjen zahtjev za upis u registar nevladinih organizacija i udruženja građana, da bismo ih na taj način evidentirali u ažuriranom registru – naveli su u Odjeljenju. Zahtjev za upis u registar nevladinih organizacija i udruženja građana može se preuzeti sa zvanične internet-stranice Grada Bijeljina. Zahtjev mora biti elektronski popunjen, ovjeren pečatom udruženja i potpisan od strane lica ovlaštenog za zastupanje i predstavljanje udruženja. Takođe, uz popunjen zahtjev je neophodno dostaviti i kopije rješenja o prvoj registraciji i posljednjim izmjenama i dopunama (ako postoje), kao i kopiju JIB-a. Кrajnji rok za dostavljanje zahtjeva je 8. mart ove godine.

U ovom Odjeljenju su pojasnili da se Zahtjev za upis u registar nevladinih organizacija i udruženja građana na području Grada Bijeljina sa pratećom dokumentacijom dostavi:

– u zatvorenoj koverti sa naznakom „Prijava na Javni poziv za upis u registar nevladinih organizacija i udruženja građana“,

– lično putem prijemne kancelarije ili

– putem pošte na adresu: Gradska uprava Grada Bijeljina Odjeljenje za društvene djelatnosti Trg Кralja Petra I Кarađorđevića broj 1 76 300 Bijeljina.

Za sve dodatne informacije nevladine organizacije i udruženja se mogu obratiti službenicima Odjeljenja za društvene djelatnosti Milici Stupar na adresu elektronske pošte [email protected] i Daliboru Todoroviću na adresu elektronske pošte dalibor. [email protected]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *