Konferencija će se održati 7. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu sa početkom od 10 časova. Iz organizacije napominju da registracija počinje od 9 časova.

Posetiocima će se između ostalog obratiti Daniel Dabek, Vit Jedlička, Aleksandar Matanović, Ivan Bjelajac, Nikola Sologub, Ričard Čan i drugi. Očekuju se zanimljiva i edukativna predavanja koja bi trebalo da pomognu razvoju kako domaćeg blokčejn ekosistema tako i globalnog. Ceo program podeljen je na četiri segmenta: Trendovi budućnosti, Bankarstvo i vlade, Startapi, Budućnost kriptovaluta.

Izmeđuostalog, čućemo o Safex-u: decentralizovanoj trgovinskoj platformi na blokčejnu, Xcalibra berzi kriptovaluta, decentralizovanim državnim institucijama, decentralitovanim finansijskim sistemima, regulacionim trendovima u Evropi i drugi.

Cene ulaznica su između 100 i 140 evra zavisni za radionicu za koju se prijavljujete, dok je za studente cena izeđu 10 i 35 evra. Predavanja se održavaju u A1 sali Ekonomskog fakulteta kapaciteta je 450 posetilaca, koja se nalazi na međuspratu.

Po rečima organizatora očekivanja su da da ova konferencija podigne svest o postojanju kriptovaluta, kao i da pomogne domaćoj bč startap zajednici kao i industriji uopšte. Posbno je istaknuta želja za povezivanjem ‘’države i privrede u blokčejn sferi’’.